Lees hier hoe klanten mijn service waarderen

Susan Maas

29-11-2019 was onze grote dag, de dag dat wij elkaar het ja-woord mochten geven. Natuurlijk hoort er op zo’n dag een prachtig bruidskapsel bij. Dit vertrouwen heb ik aan Ellen van Haarmode Steenbergen gegeven. Altijd een warm welkom tijdens de proefkapsels, ze neemt echt de tijd voor je. Mijn haar zat prachtig op de bruiloft. Ook hebben we nog een heerlijke fles bubbels gekregen om te proosten! Dus zeker een dikke aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt Ellen. Groetjes Susan.

Ingrid Bals

Haarmode Steenbergen is een fijne, kleine kapsalon. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van een klant en er wordt genoeg tijd voor je genomen. Ik ben dan ook een hele tevreden klant.

Marga Nuijten

Al heel lang klant bij Ellen. Weet altijd precies te vertellen hoe ze het gaat knippen en wat het beste is. Ga graag naar haar, altijd gezellig en een praatje. Is ook werkelijk geïnteresseerd in je.

Marinka IJzermans

Altijd goed advies over je haar, ze denkt goed mee en heel gezellig met een bakje koffie. Ik vind het prettig dat het een kleine kapsalon is.

Henny en Jan Verbiest

Altijd een vriendelijke ontvangst met koffie en een koekje. Iedere 6 weken vanaf Bergen op Zoom met een verward kapsel en terug keurig naar wens gekapt. Al klant sinds 2000 naar tevredenheid.

Anouk

Hoi Ellen,

Wij waren echt super tevreden over het resultaat.  Iedereen was versteld over ons haar en make up  en we zien je zeker nog eens terug.
Groetjes Anouk    25-5-2018

Anne-Marie

Ellen, bedankt voor het prachtige bruidskapsel en make-up! Het proefkapsel en make-up zat gelijk goed, want je begreep precies wat ik bedoelde en je had zelf ook leuke ideeën!
Op de dag zelf was het ook weer super gezellig en ik vond het heel fijn dat je ’s middags, nadat we de foto’s hadden gemaakt, nog even langs kon komen om te kijken of alles nog goed zat voor de ceremonie.

Monique Moor

Super leuke site, veel succes, maar dat zal wel lukken.

A. Jonkers

Mooie site! Altijd leuk en gezellig om bij je langs te komen. Je weet wat bij mij past en bij de meiden, die vinden het altijd heerlijk om naar je toe te gaan!

Marga

Ben al zeker 10 jaar een tevreden klant bij Ellen. Ze denkt met je mee over kleur en kapsel. Het is heel fijn dat je nooit hoeft te wachten en dan ook weet wanneer je klaar bent. En alles gaat er heel gemoedelijk. Ik hoop nog vele jaren klant bij je te blijven.

Jo van Kelle

Vandaag heb ik je website bekeken. Wat ziet dit er leuk uit.

Angelique

Hoi Ellen, mijn haar zit super lekker en de het krult weer mooi!
Ik kan er weer even tegenaan….wat het knippen betreft maar ik kom snel weer langs om te kleuren en gezellig bij te kletsen 😉
Het is een hele leuke site geworden met realistische en leuke foto’s vooral van de kinderen!
Groetjes Angelique.

Jolinda

Ik ben altijd erg tevreden met het resultaat. ipv naar plaatjes te kijken kijkt ze goed naar wat bij jou past. Mijn bruidskapsel en bruidsmake up waren helemaal top, paste erg goed bij mij. Niet heel overdreven, maar wel echt een bruidje!

Marion Romme

Ellen bedankt voor het advies om deze zomer eens wat koperkleurige plukjes in mijn haar te doen.Jij wist percies hoeveel en met welke kleur samen een echt succes weer deze zomer en heerlijk geknipt zodat ik in de vakantie zo klaar was en er weer toppie uitzag.
Dat bedoel ik nou met echt tevreden zijn!!!!

Marjos

Hoi Ellen,
vandaag gevraagd of ik morgen langs kan komen en jawel hoor: jij weet altijd een gaatje in je agenda te vinden! Heel fijn, want ik kan nog steeds geen kapper vinden die mij haar zo goed knipt als jij. En daarom kom ik nog steeds graag langs, hoewel ik inmiddels al heel wat jaartjes in Tilburg woon!!!

Wendy

Hallo Ellen.
Bedankt voor het knippen van mijn vele haren.
Ziet er weer goed uit.
groetjes Wendy

Mijn merken