Aangenaam kennis maken…

Ik ben Ellen den Broeder, ben 52 jaar en woon in Steenbergen. Ik zit al meer dan 36 jaar in het kappersvak en doe dit nog steeds met veel plezier! Ik ben allround kapster en knip dames, heren en kinderen. Een van mijn specialiteiten is bruidskapsels, kijk daarvoor eens op deze pagina..

Vakmanschap en klant vriendelijkheid staan bij mij op de eerste plaats. Mijn drijfveer is om mensen er goed uit laten zien en een kapsel bieden dat bij je past en dat voor al zelf gemakkelijk in model te houden is. Een goed geknipt kapsel geeft je meer uitstraling en je voelt je er zelfverzekerder door.

Mijn klanten komen uit de omgeving Steenbergen, De Heen, Oud Vossemeer, Halsteren, Bergen op Zoom, Welberg, Breda, Goes,  Vlissingen en Heerle.

Mijn werkhistorie…

Ik heb mijn kapperservaring als volgt opgedaan;

1983 – 1985 Kappers Vakschool / Bergen op Zoom
1985 – 1989 Leon Coiffures / Steenbergen
1990 – 2000 Crusio Hairstyling / Oudenbosch
2001 – 2004 Eigen Haarsalon / Bergen op Zoom
2005 – 2021 Eigen Haarsalon / Steenbergen

Iris den Broeder – Salonassistent

Sinds november 2019 loopt Iris stage in de kapsalon. Zij is begonnen met haar opleiding tot hairstylist aan Scalda in Goes.

Om praktijkervaring op te doen helpt ze mee in de salon. U zal Iris regelmatig zien en door haar geholpen worden als u de salon bezoekt.

Iris specialiseert zich in highlights en andere kleurtechnieken. U kunt met al uw vragen hierover bij haar terecht! Daarnaast ondersteunt ze Ellen met klant ontvangst, agenda/planning, wassen, knippen en alle andere voorkomende werkzaamheden in de salon.

Mijn salon

De merken waar ik mee werk