Kapper Steenbergem Dameskapper, Herenkapper, Kinderkapper

Aangenaam kennis maken…

Ik ben Ellen den Broeder, ben 54 jaar en woon in Steenbergen. Ik zit al meer dan 38 jaar in het kappersvak en doe dit nog steeds met veel plezier! Ik ben allround kapster en knip dames, heren en kinderen. Een van mijn specialiteiten is bruidskapsels, kijk daarvoor eens op deze pagina..

Vakmanschap en klant vriendelijkheid staan bij mij op de eerste plaats. Mijn drijfveer is om mensen er goed uit laten zien en een kapsel bieden dat bij je past en dat voor al zelf gemakkelijk in model te houden is. Een goed geknipt kapsel geeft je meer uitstraling en je voelt je er zelfverzekerder door.

Mijn klanten komen uit de omgeving Steenbergen, De Heen, Dinteloord, Oud Vossemeer, Scherpenisse, Halsteren, Bergen op Zoom, Welberg, Breda, Goes, Vlissingen, Roosendaal en Heerle.

Mijn werkhistorie…

Ik heb mijn kapperservaring als volgt opgedaan;

1983 – 1985 Kappers Vakschool / Bergen op Zoom
1985 – 1989 Leon Coiffures / Steenbergen
1990 – 2000 Crusio Hairstyling / Oudenbosch
2001 – 2004 Eigen Haarsalon / Bergen op Zoom
2005 – 2023 Eigen Haarsalon / Steenbergen

Iris den Broeder – Hairstylist

Sinds april 2022 werkt Iris fulltime mee in de kapsalon. Zij heeft haar opleiding hairstylist aan Scalda in Goes in april afgerond en is nu allround hairstylist.

Iris specialiseert zich in highlights en andere kleurtechnieken. U kunt met al uw vragen hierover bij haar terecht! Daarnaast ondersteunt ze Ellen met klant ontvangst, agenda/planning, wassen, knippen en alle andere voorkomende werkzaamheden in de salon.

Great BeYOUty by Iris

Naast haar kappersactiviteiten is Iris ook haar eigen bedrijf begonnen als nagelstylist. Ze is gespecialiseerd in nagelbehandelingen met Gellak. Informeer bij Iris naar de mogelijkheden voor uw nagels.

Gellak steenbergen, Nagelstyliste in Steenbergen

De salon

De merken waar ik mee werk