Heren knippen

Goed verzorgd zijn is tegenwoordig voor de man net zo belangrijk als voor de vrouw. We kijken samen naar wat uw wensen zijn. Op basis daarvan adviseer ik wat ik denk dat het beste bij u staat, en wat ook voor u zelf goed is bij te houden.

Ook het tondeuse werk, wat door menig man thuis wordt gedaan, kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij zetten de puntjes op de ‘i’ voor een mooi resultaat. Ook letten we er goed op nekharen, haar in de oren, neusharen worden weggehaald en dat de wenkbrauwen worden bijgewerkt. Alles voor een goed verzorgd resultaat!

Afspraak maken?

Graag, ik werk op vaste dagen in de week en op afspraak. Een telefoontje is voldoende om een afspraak in te plannen. U kunt altijd bellen en vaak al binnen 2 dagen bij mij terecht.

Voor elke leeftijd het perfecte kapsel

Herenkapper steenbergen, dennis nieuwe coupe

De baard

Of je nu een korte of lange stoppelbaard of cirkelbaard hebt of misschien een snor, daar hoeft u niet voor naar een barbier te gaan. Die kan ik gewoon gelijk met de knipbehandeling voor u bijwerken.

Heren baard laten knippen
Man baard trimmen barbier steenbergen

Op zoek naar een origineel cadeau?

cadeau-cheque

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, jubileum of verjaardag? Verras uw vriend, vriendin, kennis, vader of moeder met de Haarmode Steenbergen Cadeaucheque.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Haarmode-Steenbergen-Nieuwe-Klant

Mijn merken