Dames knippen

Je wilt er goed uitzien en daar hoort ook je kapsel bij! Met een goed kapsel voel je je beter en straal je meer! Ik neem de tijd om samen met u te kijken welk kapsel het beste bij u past. Naast een nieuwe kapsel kan ik u van dienst zijn met visagie.

Dames kapper in Steenbergen

Ik knip dames volgens de nieuwste trends. De mogelijkheden voor een knipbeurt zijn zeer uitgebreid. U kunt bij mij terecht voor o.a. föhnen, watergolven, opsteken, highlights, kleuren, permanent, haar opsteken, maar ook wenkbrauwen verven of epileren. Kijk op mijn prijslijst voor alle mogelijkheden van haarbehandeling.

Afspraak maken?

Graag, ik werk op vaste dagen in de week en op afspraak. Een telefoontje is voldoende om een afspraak in te plannen. U kunt altijd bellen en vaak al binnen 2 dagen bij mij terecht.

Voor elke leeftijd het perfecte kapsel

Marjos Kint
Angelique
Marion

Krullen!

Wij zijn een kapper die verstand heeft van krullen. Krullen zijn prachtig!

Of het nu natuurlijke krullen zijn of dat wij ervoor zorgen dat ze er in komen, bijvoorbeeld d.m.v. een permanent. Krullen kan op verschillende manieren zoals met shapers voor een natuurlijke krul of een volumepermanent voor korte lengtes.

Krullen hebben een speciale behandeling nodig voor het beste resultaat. Zo moeten ze op de juiste manier worden geknipt. Krullen zijn prachtig als je ze ook de juiste styling producten gebruikt. Die zorgen ervoor dat het haar niet pluist. Goede producten zorgen voor mooie veerkrachtige krullen. Wij geven u het juiste advies en tips waardoor uw krullen er altijd fantastisch uitzien.

Feestkapsels en metamorfoses

Ga je een avond op stap met je vriendinnen en je wilt eens iets totaal anders, laat mij dan zorgen voor een feestkapsel. Wil je in stijl, chique, modern, het maakt niet uit. Laat me weten welke kleding je gaat dragen en naar welke gelegenheid jullie gaan en ik zorg dat jij of jullie er fantastisch uit zien op die avond!

Op zoek naar een origineel cadeau?

cadeau-cheque

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, jubileum of verjaardag? Verras uw vriend, vriendin, kennis, vader of moeder met de Haarmode Steenbergen Cadeaucheque.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Mijn merken