Dames knippen

Je wilt er goed uitzien en daar hoort ook je kapsel bij! Met een goed kapsel voel je je beter en straal je meer! Ik neem de tijd om samen met u te kijken welk kapsel het beste bij u past.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een eigen visie ontwikkeld over hoe ik u het beste kan knippen. Ieder kapsel moet passen bij de vorm van uw gezicht, het type haar en uw persoonlijkheid.

Een bepaald kapsel lijkt op de foto of bij een ander leuk, maar kan bij u in het echt heel anders uitvallen. Dit kan te maken hebben met de coupe of met een ander soort haar. Daarom vind ik het belangrijk dat u een kapsel heeft dat bij u past. Een goed kapsel maakt dat je je goed voelt! Daarnaast geef ik ook advies over hoe u het haar het beste zelf in model brengt en houdt.

U kunt bij mij terecht voor o.a. knippen, föhnen, highlights, kleuren, permanent, haar opsteken, maar ook wenkbrauwen verven of epileren.

Afspraak maken?

Graag, ik werk op vaste dagen in de week en op afspraak. Een telefoontje of appje is voldoende om een afspraak in te plannen.

Voor elke leeftijd het perfecte kapsel

Krullen!

Wij zijn een kapper die verstand heeft van krullen. Krullen zijn prachtig!

Of het nu natuurlijke krullen zijn of dat wij ervoor zorgen dat ze er in komen, bijvoorbeeld d.m.v. een permanent. Krullen kan op verschillende manieren zoals met shapers voor een natuurlijke krul of een volumepermanent voor korte lengtes.

Krullen hebben een speciale behandeling nodig voor het beste resultaat. Zo moeten ze op de juiste manier worden geknipt. Krullen zijn prachtig als je ze ook de juiste styling producten gebruikt. Die zorgen ervoor dat het haar niet pluist. Goede producten zorgen voor mooie veerkrachtige krullen. Wij geven u het juiste advies en tips waardoor uw krullen er altijd fantastisch uitzien.

Feestkapsels en metamorfoses

Ga je een avond op stap met je vriendinnen en je wilt eens iets totaal anders, laat mij dan zorgen voor een feestkapsel. Wil je in stijl, chique, modern, het maakt niet uit. Laat me weten welke kleding je gaat dragen en naar welke gelegenheid jullie gaan en ik zorg dat jij of jullie er fantastisch uit zien op die avond!