Dames & Heren knippen

Je wilt er goed uitzien en daar hoort ook je kapsel bij! Met een goed kapsel voel je je beter en straal je meer! Ik neem de tijd om samen met u te kijken welk kapsel het beste bij u past. Naast een nieuwe kapsel kan ik u van dienst zijn met visagie.

Dames & Heren

Ik knip dames en heren volgens de nieuwste trends. De mogelijkheden voor een knipbeurt zijn zeer uitgebreid. U kunt bij mij terecht voor o.a. föhnen, watergolven, opsteken, highlights, kleuren, permanent, haar opsteken, maar ook wenkbrauwen verven of epileren. Kijk op mijn prijslijst voor alle mogelijkheden van haarbehandeling.

Afspraak maken?

Graag, ik werk op vaste dagen in de week en op afspraak. Een telefoontje is voldoende om een afspraak in te plannen. U kunt altijd bellen en vaak al binnen 2 dagen bij mij terecht.

Voor elke leeftijd het perfecte kapsel

Angelique
Marion
Rene Scholtes
Dennis
Marjos Kint

Feestkapsels en metamorfoses!

Ga je een avond op stap met je vriendinnen en je wilt eens iets totaal anders, laat mij dan zorgen voor een feestkapsel. Wil je in stijl, chique, modern, het maakt niet uit. Laat me weten welke kleding je gaat dragen en naar welke gelegenheid jullie gaan en ik zorg dat jij of jullie er fantastisch uit zien op die avond!

Linda Voor/Na

Sandra Voor/Na

Op zoek naar een origineel cadeau?

cadeau-cheque

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, jubileum of verjaardag? Verras uw vriend, vriendin, kennis, vader of moeder met de Haarmode Steenbergen Cadeaucheque.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Haarmode-Steenbergen-Nieuwe-Klant

Mijn merken